Завршили смо други разред!

Уобичајен

20160622_135050

 У уторак, 28. јуна 2016.године у 18 часова одржан је родитељски састанак и подела књижица. Сви ученици су добили књиге ,,Како је Никола добио брата?“ , а ове године похвалнице су добили само ученици који су остварили просек 5,00.

Сви ученици су похваљени за своје личне успехе и лепо понашање, за учествовање на такмичењима и нашим авантурама ове школске године у нади да ћемо следеће бити још активнији и бројнији.

Ове године посетили смо : Етнографски музеј, Природњачки музеј, Историјски музеј, Калемегдан, Авалу, Кошутњак, Радмиловац- Мали Дунав, Дечији културни центар, Установу културе ,,Вук“, Позоришта Пинокио, Пуж, Бошко Буха, били у биоскопима Фонтана и Палас Шумадија, а посетили смо и манифестације: Мост математике, Витез фест, Витезово пролеће, Еурорандо. Посебно смо поносни на наше посете Коларчевој задужбини и традиционалној посети Малој школи бонтона- Како се слуша концерт, као и започетој сарадњи са Дечијим програмом Радио Београда. Уживали смо у сарадњи са Пријатељима деце Новог Београда, Удружењем Сремуш, Планинарским друштвом Балкан, Младим математичарима, као и часописом Витез.

Како су наше авантуре доживљене најбоље илуструје рад Димитрија Станковића ,, Димине авантуре са 2-6″. Квалитет мојих фотографија можда није најбољи, али се одлично види квалитет дечијег рада.

Свим ученицима и родитељима желим леп и активан летњи распуст!

Moj Finalni svitak

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s