Profil Tanja
Зовем се Тања Олеар Гојић и професор сам разредне наставе. Живим и радим као учитељица у ОШ Драган Лукић на Бежанијској коси у Новом Беораду. Основну, средњу и вишу школу завршила сам у Сремској Митровици. Дипломирала на Учитељском факултету у Сомбору. Удата сам и мајка двоје деце од којих је једно дете са сметњама у развоју.

Члан сам Менсе, Друштва учитеља Београда и eTwinninga – заједнице европских наставника. Мајкрософтов иновативни едукатор експерт MIE expert 2017-2018.

Волим математику, природу, волим да цртам, сликам, сецкам, лепим, увек нешто да створим. Посебно се бавим  учењем основа програмирања кроз учење алгоритамског мишљења и програмирање дечијих едукативних робота за учење програмирања као и кроз едукативне компјутерске игре за учење програмирања.

За моје ученике важно ми је да створим добре људе, да их научим како да уче .

Један од Scientix амбасадора за Србију. Scientix  је европска заједница за научно образовање тј , људи који воле науку и промовишу је.

 

 

 

 MIE expert 2017-2018 ( Мајкрософтов иновативни едукатор експерт за 2017.-2018. годину)

 

 

 

4 responses »

  1. Nastavite I podelite da ostalima☺. Ovakav pristup radu oduzima vreme ali pruza veliko zadovoljstvo nekome ko je sebe pronasao u poslu. Pomeranje granica je najlepsa stvar.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s